Intézményi TDK-konferencia

Utolsó módosítás: 2016. december 05.

Egyetemünk 2016 őszén is megrendezte intézményi TDK-konferenciáját. A Történelemtudományi Intézetben 5 hallgató a Kulturális Örökség és Művelődéstörténet Tanszék zsűrije, 5 hallgató pedig a történelemtudományi zsűri előtt mutatta be munkáját.

A 2016. november 30-án 14 órától számos érdeklődő előtt megrendezett történelem szekció zsűrije dr. Guszmann Gergely főiskolai docens elnökletével ült össze. A zsűri tagja volt dr. Borbély Zoltán tanársegéd, Várkonyi Péter tanársegéd, Rózsa Sándor PhD-hallgató, valamint az EHÖK képviseletében Molnár Viktor BA-hallgató.
Előadást tartott Baranyi-Bujdosó Ádám, Kiss Virág, Szepesi Dávid, Kürti Péter és Verhóczki Ákos. Az előadók között volt nappali és levelező, BA és osztatlan képzésben tanuló hallgató is.
A zsűri döntése értelmében mindegyik induló továbbjutott a XXXIII. OTDK 2017 tavaszán Pécsett megrendezésre kerülő Humán Tudományi Szekciójába, így (kedvező írásbeli bírálatok esetén) a korábbi ITDK-kon továbbjuttatott hallgatókkal együtt képviselhetik egyetemünket és intézetünket a neves tudományos megmérettetésen. Emellett a döntnökök Baranyi-Bujdosó Ádámot I., Kürti Pétert II. díjjal jutalmazták.
Az eredményekhez gratulálunk, köszönjük a hallgatók, a témavezetők és a zsűritagok munkáját.


< Vissza